Kjetil Sandvik-artikler i arkivet

Født 1964. Cand.mag. i dramaturgi og æstetik og kultur og ph.d på et projekt om dramaturgiske og narrative strukturer i digitale, interaktive medier. Ansat som lektor i medievidenskab ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet. Forsker og underviser i de måder, som især nye, sociale medier påvirker vores dagligdag, vores fællesskaber og vores oplevelser af verden, samt strategisk tværmedial kommunikation med særligt fokus på nye medier og på fortælling som formidlingsformat inden for organisationskommunikation, markedsføring, journalistik etc. Siden 2006 medlem af forskningsprojektet ”Krimi og kriminaljournalistik i Skandinavien” og har i den forbindelse skrevet og forelæst om krimiens fortællestrukturer og især nyere, tværmediale formater.

* * *

16:9-artikler fra perioden 2003-2013 befinder sig i vores arkiv. Her er en liste over Kjetil Sandvik-artikler i arkivet: