Jens Arentzen-artikler i arkivet

Jens Arentzen er født i 1958. Uddannet skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør. Underviser på samtlige elevskoler i Danmark, Filmskolen og Danmarks Radio. Han har blandt andet spillet Ulrik Varnæs i Matador, skrevet og instrueret den prisbelønnede kortfilm Blomsterfangen med Jens Okking, og har skrevet og instrueret novellefilmen Solen er så rød med blandt andet Paprika Steen, der er blevet prisbelønnet med ‘Golden Spire Award’ ved San Francisco International Film Festival 2000 i kategorien ‘Short Narrative’ og Det Danske Filmakademi’s ‘Robert pris’ for bedste novellefilm 2000. Spillet den rigtige greve i Grev Axel.

Senest har Jens Arentzen instrueret dokumentarfilmen Råt for usødet og fire undervisningsprogrammer Skuespillerens Værktøjer, derudover skrevet og instrueret radiospillet En Venlig Mand.

* * *

16:9-artikler fra perioden 2003-2013 befinder sig i vores arkiv. Her er en liste over Jens Arentzen-artikler i arkivet: