Henning Bøtner Hansen-artikler i arkivet

Henning Bøtner Hansen er født i 1949 i København. Uddannet som cand.mag i Dansk og Filmvidenskab fra Københavns Universitet. Lektor på Frederikshavn Gymnasium og har bl.a. været hovedkraften bag etableringen af foreningen Laterna Nordica, som hvert andet år arrangerer en filmfestival med fokus på nordisk film og filmkultur. Siden 2005 medlem af bestyrelsen i Medielærerforeningen for de gymnasiale uddannelser, og fungerer i dag som formand. For tiden i gang med et udviklingsprojekt med fokus på særligt talentfulde gymnasieelever. Medlem af Pædagogisk Samarbejdsudvalg under GL.

Har tidligere i en årrække arbejdet som videnskabelig medarbejder på Handelshøjskolen i København (Institut for Afsætningsøkonomi) med opgørelser af erhvervslivets reklameforbrug.

* * *

16:9-artikler fra perioden 2003-2013 befinder sig i vores arkiv. Her er en liste over Henning Bøtner Hansen-artikler i arkivet:

Seneste artikler