Heidi Philipsen-artikler i arkivet

Heidi Philipsen (1971) er lektor i medievidenskab og kreativitet ved Institut for Litteratur, Kultur og Medier, Syddansk Universitet. Hun har forskningsfelt inden for området: kreativitet i filmskabelse og er leder af forskningsprogrammet: “Creativity and Innovation Conditions in Media” (CIC in Media). Med det sætter hun fokus på, at det oftest er selve filmene, der analyseres, mens de kreative processer bag ved filmene overses, hvilket hun gerne vil være med til at ændre. Siden midten af 90’erne har Heidi haft en forkærlighed for studier af danske film, og i sin Ph.d. afhandling (2005) undersøgte hun, hvilken rolle Den Danske Filmskole spillede i dansk films såkaldte nye bølge. Siden har hun bla. publiceret en del artikler og medvirket i en række bøger bl.a. Moving Media Studies – Remediation Revisited (2007) og senest Designing New Media 2010).

* * *

16:9-artikler fra perioden 2003-2013 befinder sig i vores arkiv. Her er en liste over Heidi Philipsen-artikler i arkivet: