Tilbage til forsiden April 2010
  ForsideArkiv Abonnement In English
 

16:9 tilbage på tv - med nyt navn og meget mere

Fra oktober 2008 kom 16:9 tilbage på tv. Nu hedder Filmmagasinet 16:9 kort og godt film:syn og sendes hver torsdag aften kl. 22.30 med efterfølgende genudsendelser i ugens løb.

Film:syn vil værne om 16:9's kerneværdier såsom filmanalyse og filmstil, og det er ligesom i det tidligere filmprogram Steffen Moestrup, redaktionsmedlem i 16:9, der er vært og tilrettelægger på film:syn. Men i modsætning til det tidligere Filmmagasinet 16:9 vil film:syn i højere grad fokusere på aktuelle biograffilm.

Film:syn er således et ugentlig filmprogram, der anmelder aktuelle biograf- og dvd-film. Men i film:syn nøjes vi ikke med at anmelde film. Den aktuelle film vil give anledning til en overordnet samtale om eksemeplvis genre, stil, tema eller noget helt fjerde. Blandt efterårets emner er dansk tegnefilm, James Bond, Mafia-film, Woody Allen og politiske film. Gæsterne i programmet vil bl.a. tælle filmkritiker Christian Monggaard, forfatter Erling Jepsen, journalist Georg Metz og filminstruktør Annette K. Olesen.

Du kan læse meget mere om film:syn, og om hvordan du kan se programmerne på hjemmesiden www.filmsyn.dk.

De gamle 16:9-udsendelser kan fortsat ses ved at melde sig ind i DK4-klubben. Og du kan læse mere om Filmmagasinet 16:9 på DK4 her.

 

 

16:9 filmtidsskrift

Udgives med støtte fra Det Danske Filminstitut samt Kulturministeriets bevilling til almenkulturelle tidsskrifter.
ISSN: 1603-5194. Copyright © 2002-14. Alle rettigheder reserveret.