tilbage til forsiden
   
 

Juni 2005
3. årgang
nummer 12
gratis

forsiden | indholdsfortegnelsen forrige side | næste side
     
 

Præterea censeo: Zootropa

Af Bamses Uvenner

 

 

 
   
         
 

Der verserer i øjeblikket en regulær fløjkrig i filmpartiet Zootropa. Spillet om magten står mellem næstformanden Lars der Tier og kronprinsessen Susanne Gnier, der grundet den lempede navnelov netop begge har skiftet navn (de rimer dog stadigvæk en smule).

Sagen er ifølge Lars den, at Susanne og visse andre laver lort, mens hans selv laver lagkage. Det udtalte han i hvert fald for nylig i et interview med Peter Schlaperduberdelle l et konkurrerende filmmagasin, og det gav i den grad genlyd (ikke ekko) i medierne.

Susanne har imidlertid ikke meget til overs for Lars, og hun henviser blandt andet til, at hun allerede har solgt dobbelt så meget lort som ham i USA.

Problemet er nemlig, at Susannes påståede lort sælger meget bedre end Lars' lagkage, og det er et stort dilemma for formanden Peter, som gerne vil sælge begge dele. Han har derfor givet Lars en mundkurv på og forbudt ham at udtale sig om både skidt og kanel.

Lars har så spurgt Peter, om han må kalde Susannes og de andres film for Fupz og fidus i stedet for lort, men det må han ikke. "Susanne er min million dollar baby, og hvis ikke du Trier stille, så kan du godt skyde en hvid Morten Piil efter ham Washington", siger Peter (dog uden at afsløre slutningen).

Hvad Susanne Gnier mener om George Bush melder sagen ikke det mindste om.

  Om Præterea censeo
Præterea censeo
er et fast indslag i 16:9. Her får skiftende skribenter spalteplads til - under pseudonym - at komme med mere eller mindre seriøse ud- og indfald mod alle sider af filmens verden. En skønsom blanding af ucensurerede krigs- og kærlighedserklæringer. Ordet er frit ...
 
       
  Udskriv denne artikel
     
  Gem/åben denne artikel som PDF (105 Kb)
     
  Gem/åben hele nummeret som PDF (1293 Kb)
  forrige side | næste side  
     

 

16:9, juni 2005, 3. årgang, nummer 12
til toppen | forsiden | tidligere numre | om 16:9 | kontakt | copyright © 2002-2005,16:9. Alle rettigheder forbeholdes.